Vecka 50

Veckan som gått V 50

I tisdags pratade vi om 60-talet på SO. Det handlade mycket om musik som t.ex Beatles och Rolling Stones.

 I onsdags tittade vi på kyrkans julspel som i år var tagen ur Selma Lagerlöfs berättelse Den heliga natten. Det var en väldigt fin dramatisering med vacker sång på slutet. Det var knäpptyst i kyrkan så spelet fångade tydligen alla elever.

I torsdags var det dags för luciafirande. Vi började med att fika på café Biet innan Bikupans lucia med tärnor kom. Det var uppskattat av alla som besökte biblioteket. Lunch åt vi på pizzerian Victoria och Estelle. Mätta och goa gick vandringen vidare till det efterlängtade studiebesöket på brandstationen. Där fick vi se och veta många viktiga saker som man måste kunna som brandman.

Veckan som kommer V 51

På måndag kommer vi på gymnasiet att visa en liten film på Vårt samhälle från brandstationen så att kompisarna får ta del av besöket.

På tisdag passar vi på att pyssla lite inför julen. Det kan bli lite godis, julgranssaker och julklappsinslagning. Ta med låneböckerna så lämnas de innan jullovet!

På onsdag gör vi färdigt och gör fint inför avslutningsdagen.

På torsdag är det julavslutning 9-11 med  samling, fika, sång och musik med Ronnie. Som vanligt är Ni alltid välkomna på vår avslutning!

En God Jul och ett Gott Nytt år önskar

Marianne och Christina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *