Veckobrev 43

Denna veckan har vi gjort elevfrågor runt vad eleverna tycker om sina skoluppgifter, vilka aktiviteter som de gillar eller inte gillar. Till vår hjälp har eleven haft bilder som de har placerat i olika fält, ”gillar” eller ”gillar inte”. Arlind berättar här om vad han tycker är bäst i skolan och vad han tycket är tråkigt eller inte gillar.

  Bild 614

Vi har varit på biblioteket och tittat på bilder och fina tavlor om får. Vi kunde också läsa, titta och låna nya böcker till skolan.

Viktor har jobbat på förskolan Violen och gjort snyggt i ett förråd. Han fick ett nytt uppdrag av förskolan, att hjälpa till med alla 5-åringarnas avslutning av äventyrspedagogiken. 

Bild 569

Arlind fick ta ansvar för att handla hem alla matvaror som kan behövas för den valda festmåltiden. Eleverna fick själva komma på idèer och förslaget Pizza blev den valda festrätten. Det blev fyra smarriga pizzor med skinka eller kebab, champinjoner, ananas, tomater och sallad. Så gott det blev. Arlind dukade fint med vita dukar och orangefärgade servetter. Rasmus gjorde den hemliga efterrätten, Det var spännande när han tog fram och serverade chokladpudding. Pizzabagare fick alla prova på att vara. 

 

      Bild 594       Bild 597      Bild 600

 Vi önskar alla ett skönt höstlov!

V. 46-48 önskar vi att boka in IUP-samtal med er.

* Föräldramöte den 20 november kl: 18.19.30. Mer information om innehåll kommer senare

* Utflykt v.45. Vi åker den 7 november med tåg till Kalmar.

* V 46 är det hälsoundersökning hos skolsköterskan. Vikt och längd.

* Den 7-8 november har vi vikarien Pernilla Ottosson hos oss. Jocke har semester.  

2 tankar kring ”Veckobrev 43

    1. Marianne

      Tack för din kommentar. Oliver kan handla hem ett pizzakit och lägga på mozzarellaost, kebabkött, ananas och tomat. Då blir det smaskigt. Lycka till!

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *