Vecka 5

Veckan som gått (v 5):

Äntligen har snön kommit och snöskyfflarna används ofta! Men det är inte alla som gillar att det har kommit snö – småfåglarna får svårt att hitta mat! Därför tillverkades det fågelmatare på bilden.

Bild 628

Den här veckan har vi blivit lite bortskämda med nybakat till fikat. I tisdags bakade Arlind scones, som serverades med ost och marmelad. Dagen därpå, på onsdagen, var det Rasmus som bjöd på varma scones.

Bild 630

I onsdags var det ett par grabbar som fick rejält med frisk luft och motion. Först gick Viktor och Arlind och handlade på förmiddagen och sen avslutades dagen med att vi gick alla till biblioteket sista timman! Mellan dessa promenader hade vi musik med Ronnie. Vi tränar på den repertoar som kommer att framföras på vår kulturafton (ni kan redan nu boka upp torsdagen den 24 april då detta äger rum!!).

På torsdagsmorgonen försvann Viktor och Jocke ner till Stallet med verktygslådan. De skulle avsluta det arbete som hade påbörjats på måndagen, att montera ner en gammal inomhuskoja.

Bild 645

Torsdagens matlagning resulterade i en festmåltid! Det dukades med vita dukar,fina glas och levande ljus.

Fredagens träning gick bra, för att se hur duktiga Viktor och Arlind har blivit har de hjälp av ett träningsschema där antalet gånger och hur tungt motstånd de har skrivs upp.

Veckan som kommer (v 6):

Nästa vecka jobbar vi på som vanligt. Vi kommer på torsdagen ha vår matlagning utomhus, så se till så det finns varma kläder med!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *